تگهای هدینگ (H2 ، H3 ، H4 و…) برای فهم خوب تر موتورهای جستجو و خوانندگان مقاله به مسئله محتوای که شما در مسئله آن نوشتهاید طراحیشدهاند .خوشبختانه ویرایشگر گوتنبرگ و کلاسیک وردپرس به شما این قابلیت را می دهد که از روش یک منو کشویی به گونه های این تگها دسترسی داشته باشید .
بهطور پیشفرض تیتر متن یا این که برگه شما بایستی H1 در حیث گرفته شود .در حقیقت شما در هر کاغذ یا هر نوشته ،فقط می بایست از یک تگ H1 استفاده نمایید .برای نمونه من در این متن برای عنوانهای حیاتی نوشته از تگ H2 به کار گیری کردهام . درحالیکه از تگ H3 برای موادتشکیل دهنده شمارش گر استفادهشده . و در هر پایین تیتر تحت موادسازنده شمارششده از تگ H4 استفاده نمودهام .
3)
یک نقشه سایت (سایت مپ) XML ایجاد کنید تولید نقشه وبسایت برای این که رباتهای گوگل بتوانند در در میان پستها و صفحات شما جابجا گردیده و محتوای شمارا ایندکس کنند موردی چندان ضروری نمی باشد .اما درصورتیکه نقش تارنما وجود داشته باشد آسوده خواهید بود که محتوای نو منتشر کردید با سرعت بیشتری ایندکس و به نتایج گوگل راه پیدا خواهید کرد .
نقشه
وبسایت افزونه یوست سئو اما افزونههای زیادی برای این امر وجود داراهستند که میتوانند برایتان نقشههای وب سایت XML ساخت نمایند . از فی مابین افزونههای گوناگون میتوان به Google XML Sitemaps و یوست سئو افزونه سئو وردپرس (از تجهیزات این پلاگین میتوان به تولید نقشه سایت) اشاره کرد .مزیت بهکارگیری نقشه تارنما در اینجاست که بهمحض منتشر کردن یک مطلب نو این زمینه را به اطلاع گوگل میرساند تا وبسایت مپ شما همیشه بهروز و نو باشد .
در
ادامه بخوانید: نقشه وبسایت یا وب سایت مپ چه میباشد و چه کاربردی های دارد؟ نکته:اگر یک یا این که چندین صفحه مشخص از سایتتان را در فایل robots .txt مسدود کردهاید،هیچگاه نباید نشانی آن ها را در سایت مپ خویش وارد نمائید .
4)وبسایت
خود را در سرچ کنسول گوگل تصویب کنید اگر تابهحال وبسایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت نکردهاید ، شاید بخش اعظمی از هشدارها و اعلانهای اصلی سئو را ازدستدادهاید .
داشبورد
سرچ کنسول گوگل موتور جستجوی گوگل تمامی اعلانهای خویش برای دسترسی و ایندکس کردن صفحات شما را از شیوه این پلتفرم انجام می دهد .و نیز در سرچ کنسول گوگل متوجه عواملی که سبب پنالتی وبسایت شما میشوند هم می شوید .سرچ کنسول گوگل ابزاری است که میتوانید از طرز آن لینکهای مرتبط به وبسایت خود را مشاهده کنید، و ببینید که کدام کلمه و واژه اساسی بازدید بیشتری برای سایتان به ارمغان میاورد .
5)
با توجه به کلمه و واژه حساس ارتفاع مناسبی برای محتوای خود در لحاظ بگیرید در طی یک سری سال پیشین ، پژوهش ها زیادی در ارتباط با تعداد عبارات ایده آل برای محتوا منتشرشده می باشد .عمده این تحقیقات در این که مقالاتی با طول بیش از 2000 واژه و کلمه در صفحه نتایج گوگل خوبتر ظواهر میگردند اتفاقنظر دارا هستند .
البته مواردی هم وجود داراست که مقالات کوتاه سکو زیاد بالایی در نتایج SERPs را به خویش اختصاص دادهاند .با اعتنا به این که روی طول دقیق محتوای خود تمرکز کنید،بیشتر بر روی این تمرکز داشته باشید که محتوای که ساخت میکنید بهخوبی بتواند پاسخ تمام سؤالات مخاطبان را بدهد .
به این که کدام کلمه حیاتی برایتان خوبتر میباشند پی ببرید: با جستجو در گوگل و آنالیز مطالبی که فراتر از سایر قرار گرفتهاند، میتوانید به این زمینه پی ببرید .
از خودتان بپرسید: آیا مطلبی که مینویسم میتواند در پوشش یک مورد خاص، از مقاله ها پیشین بهتر ظواهر شود؟ درصورتیکه تاءمل میکنید با لغت ها کمتر، می توانید خواسته را بهتر برسانید به طبع دست به مداد شوید . درصورتیکه نیز فکر می کنید که یک پست طولانیتر، می تواند برای خوانندگان موءثر ظواهر شود از تالیف یک مطلب تازه دریغ نکنید .
محتوای خویش را با اهداف خواننده گان تهیه و تنظیم کنید: درصورتیکه هدف خواننده این میباشد که سرعت بالا به جواب سؤالش برسد، با یک مطلب 500 کلمهای هم میتوانید این عمل را انجام دهید .
در صورتیکه سؤالشان پیچیدهتر است، شاید نگارش یک مطلب 3000 کلمهای بتواند برای جلب رضایت این اشخاص مثمر ثمر باشد 6)
انتخاب دامنه با اهمیت سایت این قضیه بی آلایش و آسانی میباشد که قادر است تأثیر متعددی بر سئو تارنما شما داشته باشد .
گوگل از تمام صاحبان سایتها خواسته میباشد که دامنه حیاتی تعیین نمایند و بر مبنا آن راهکار سئو وردپرس خود را پیاده نمایند .صادقانه بگویم تفاوت چندانی ندارد که دامنه حیاتی سایت شما به شکل http://example .com یا http://www .example .com باشد درهرصورت برای گوگل فرقی ندارد که از کدام مورداستفاده می کنید .
کافی می باشد یک دامنه کلیدی داشته باشید و آن را به سرچ کنسول گوگل و پیکربندی وردپرس معرفی نمائید .
در داشبورد وردپرس مسیر پیکربندی > همگانی را دنبال کرده مراجعه کرده و مطابق تصویر تحت در دو فیلد آدرس وردپرس (URL) و آدرس سایت (URL) استفاده یا عدم به کارگیری از www را گزینش نمایید .
- ۹۸/۰۶/۱۴