مرجع مقالات رسمی سئو

مقالات رسمی سئو

مرجع مقالات رسمی سئو

مقالات رسمی سئو

  • ۰
  • ۰

گوگل دو جور ویژگی پیوند (Attribute) تازه معرفی کرد . این خبر کوتاه به تنهایی برای کارشناسان سئو کافی بود تا بحث‌ها و سوال و جواب‌های بی‌انتها را استارت نمایند . با این که گوگل می گوید رخداد خاصی نیافتاده میباشد البته این خبر برای عده‌ای عالی و برای خیلی‌ها هم بد هست . دو گزینه لینک و پیوند فالو و نوفالو تبدیل شد به ۴ آیتم . صفت‌های لینک و پیوند تازه یعنی پیوند اسپانسر گردیده (sponsored) و لینک محتوای تولیدی کاربران (UGC) هستند . در این مقاله توضیح می دهیم چه اتفاقی در گوگل افتاده است، چه کارهایی بایستی انجام دهیم و پاسخ سوالهای احتمالی شما را هم می‌دهیم؛ ولی پیشین از هر چیزی سریع‌تر برویم راز اصل مقاله و ببینیم که 4 جور لینکی که می بایست بشناسیم چه هستند .

سئو در مشهد

درحال حاضر
ما با 4 گونه لینک سر و فعالیت داریم! اگر موافق باشید، خیلی خلاصه انواع لینک‌ها را مرور کنیم و آن گاه برویم سراغ توضیحات اکثر .

لینک فالو یا دوفالو (Dofollow): لینک‌هایی می‌باشند که موتور جستجو آن‌ها را دنبال می کند و وارد ورقه مقصد می‌گردد .

لینک نوفالو (Nofollow): لینک‌هایی میباشند که موتور جستجو آنان را دنبال نمی کند .

لینک تولیدشده بوسیله کاربر (UGC): لینک‌هایی که به وسیله کاربران در بخش نظرات تارنما یا این که فروم‌ها تولید می‌شوند .

پیوند اسپانسری (Sponsored): لینک‌هایی میباشند که در ازای قرار دادن آنها در وبسایت پول دریافت می‌شود .

پیوند
فالو و نوفالو چیست؟ در مقدمه وقتی از یک ورقه به برگه دیگری در اینترنت پیوند داده می‌شد از ساختار کد پایین استفاده می‌کردند .

Example

در این منش لینک و پیوند دادن از هیچ صفتی به کارگیری نشده می باشد . یعنی یک لینک معمولی که استفاده کننده را به کاغذ دیگری سوق‌دهی می‌نماید . به این جور لینک‌ها، لینک و پیوند فالو هم می‌گوییم .

۱۵ سال قبل گوگل یک صفت لینک و پیوند معرفی کرد و اسم آن را نوفالو (nofollow) گذاشت . ادله معرفی آن نیز لینک‌های اسپم در بخش نظرها سایت‌ها بود .
در شرای یادتان باشد به عبارتی دوره وبلاگ‌نویس‌ها و صاحبان وبسایت‌ها در بخش نظرها سایت‌ها جملاتی مثل این می‌نوشتند:
"وبلاگ
خوبی داری به وبلاگ منم سر بزن"
لینک و پیوند بلاگ یا این که وبسایت خودشان را نیز در همین نظرات می‌گذاشتند . همین درحال حاضر نیز بعضی از یوزرها به رخ دستی یا بعضی به امداد ربات‌ها همین فعالیت را میکنند .
استدلال این فعالیت معمولی است؛
لینک
بخش اعظم = سکو فراتر در نتایج گوگل = ترافیک بیشتر
گوگل که متوجه این سوءاستفاده و خلل ها شده بود، در سال ۲۰۰۵ صفت نوفالو را معرفی کرد .
ساختار لینک‌های نوفالو این شکلی شد:
rel="nofollow">Novin
لینک و پیوند نوفالو به گویش ساده یعنی دادن این پیام به ربات‌های خزنده گوگل که این لینک را دورازشوخی نگیر .

منظور
از جدی نگیر می‌تواند معنی‌های مختلفی داشته باشد:
این
لینک‌ها را دنبال نکن این
پیوند را کاربرها گذاشته‌اند ربطی به ما ندارد این
لینک و پیوند را به سفارش مشتری در سایتم گذاشته‌ام انگیزه
این لینک می تواند یک تارنما اسپم باشد نمی خواهم
صفحه‌ای که پیوند دادم ارتقاء مرتبه داشته باشد خلاصه این که لینک‌هایی که در سئو تاثیر زیادی داشتند شدند فالو و آنهایی که تاثیر خیلی کمتری داشتند شدند نوفالو . به این ادله می گوییم خیلی قلیل زیرا بی‌تاثیر نیستند . تجربه نشان داده هست این گونه لینک‌ها هم تا حدودی منجر افزایش مرتبه می گردند . حتی در حالتی که گوگل به لینک و پیوند اعتبار ندهد تصور نمایید لینک نوفالو در جایی باشد که کاربران روزانه روی آن کلیک کنند و در وبسایت انگیزه مطالب را بخوانند یا خرید کنند . این یعنی ارتقاء ترافیک، ارتقاء دوران ماندگاری و در سود بهبود سئو .

برای نمونه لینک‌های وب سایت ویکی‌پدیا از گونه نوفالو هستند اما تاثیر آنها قادر است از یک لینک و پیوند فالوی ضعیف هم بخش اعظم باشد .

برای فهم خوبتر تفاوت این دو لینک، سفارش می‌کنم مقاله تفاوت لینک و پیوند فالو و نوفالو را در وبلاگ نوین بخوانید .

لینک و پیوند
sponsored و ugc چیست؟ گونه های لینکهمین دو سه روز پیش، یعنی سه شنبه ۱۹ شهریور ۹۸ گوگل در وبلاگ خویش اعلام کرد که ما یک وقتی تصمیم گرفتیم برای تکامل و خوب تر شدن وب، پیوند نوفالو را معرفی کنیم و حال نوبت معرفی دو صفت جدید برای بهتر کردن لینک‌ها رسیده می‌باشد . هر کدام از این لینک‌ها که معرفی میکنیم برای هدف خاصی توصیف شده‌اند .

پیوند
حامی مالی شده (sponsored) صفت حامی مالی شده همانطور که از نامش پیداست برای شناساندن لینک‌هایی استفاده می شود که با هدف تبلیغ، حمایت مالی یا این که هر دسته قرارداد حمایتی دیگر در صفحه های وب قرار می گیرد .

پیوند
محتوای تولیدی یوزرها (ugc) UGC یا این که User Generated Content به هر مدل محتوایی که کاربران (نه مدیران یا نویسندگان سایت‌ها) منتشر مینمایند اشاره مینماید . این محتوا قادر است پست‌های انجمن، نظرها، مقاله ها منتشر گردیده در سرویس‌های وبلاگ‌نویسی و . . . باشد .

  • ۹۸/۰۷/۰۳
  • ati alipour

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی