موتورهای جستجو از ارگانهای موجود استفاده می کنند!
بگذارید ابتدا مشخص کنیم که ارگانهای جانور چه می باشند! هرچیزی که وجود داشته باشد و بر روی عمل و عملی تاثیر بگذارد را یک نهاد جانور می دانیم! در شرایطیکه یادتان باشد، در بالا به شما گفتم که الگوریتم ها مانند یک امر آسپزی هستند و حال میخواهم که سازمان های موجود برای یک وعده غذایی را به شما معرفی کنم!نکات Index شدن صفحه ها در گوگل را برای شما فراهم کرده ایم تا بتوانید با سرعت و کیفیت بیشتری صفحه ها و مطالب سایتتان را در گوگل تثبیت فرمائید و اشتباهات آن را رفع نمایید. وبسایت شما و صفحه ها و مطالب اصلی تان بایستی بوسیله موتورهای کاوش تثبیت شوند. چنانچه که سایتتان در گوگل و بینگ و .. .تثبیت نشود، نمی توانید انتظار داشته باشید که پیشرفت نمائید به دلیل آنکه یوزرها شمارا از موتورهای کاوش پیدا میکنند، پس شما بایستی درین موتورها وجود داشته باشید! پیش از آن که استارت به باصرفه سازی فرمایید بایستی مطمئن گردید که سایتتان در موتورهای کاوش تثبیت شدهاست.
سئو در مشهد
آیا تارنما Index (تثبیت) شدهاست؟
ایندکس شدن صفحه های تارنما در گوگل به معنای احضار شدن و تثبیت صفحه ها در گوگل میباشد. برای این که متوجه گردید آیا سایتتان در گوگل ایندکس شدهاست یا این که نه، راه و روش های متعددی موجود هست که میتوانید از روش آنها این مورد را بفهمید. بی آلایش ترین عمل آن میباشد که سایتتان را در قالبی مختص در گوگل کاوش فرمائید. برای این عمل می بایست مطابق مثال ی پایین کاوش را انجام دهید:
عارضه ها عدم تثبیت صفحه های وب سایت در موتورهای کاوش
صفحه های و مطالب یک وب سایت میتوانند به عوارض مختلفی و زیر تاثیر عامل ها خاصی در گوگل و بقیه موتورهای کاوش تثبیت نشوند و شمارا از هدفتان بدور نمایند! در حالتیکه با چنین مشکلی روبرو می باشید می بایست درپی عامل عدم تثبیت آنها بگردید و آن برهان را برطرف نمائید. به دنبال به دست اندرکاران مختلفی که میتوانند سبب به بروز چنین اتفاقی شوند میپردازیم و آنان را به شما معرفی خواهیم کرد.
Robots.txt
فولدر Robots.txt قادر است یک کدام از عواملی باشد که بازدارنده تثبیت صفحه های در گوگل شود. نخست شما می بایست متوجه گردید که آیا سایتتان دارنده این پوشه است یا این که نه! برای این عمل میتوانید یک جستجوی معمولی انجام دهید و بعد از نشانی سایتتان، /robots.txt را قرار دهید. برای مثال برای وبسایت آمازون می بایست چنین آدرسی را وارد فرمائید:
https://www.amazon.com/robots.txt
شما میتوانید لیست نمایه های ممنوع گردیده را دراین تصویر ملاحظه کنید. این ها مواقعی میباشند که در پوشه robot.txt برای تارنما آمازون بسته گردیده اند.
ابزار دیگری که بررای بازبینی فولدر robot در چنگ دارید، گوگل وبمستر تولز هست که در آن میتوانید فولدر را مشاهده کنید و بازبینی نمائید و همینطور در رخ نیاز میتوانید فولدر را حذف فرمایید و یا این که تغییر تحول دهید.
بعضی و یا این که همگی صفحه ها وب سایت میتوانند به وسیله این فولدر مسدود شوند تا موتورهای کاوش نتوانند آنها را ایندکس و تثبیت نمایند. شما میتوانید این بخش را باز نگری فرمائید تا ملاحظه کنید آیا برهان عدم index و تثبیت شدن صفحه ها در موتورهای کاوش این فولدر هست یا این که نه!
به کار گیری از پوشه Robot.txt قادر است مزایا و کاربردهای متعددی برای شما و سایتتان داشته باشد. برای شناخت با این مشخصات و روش ی فعالیت با آن میتوانید این مقالهها از وبسایت سازان را مطالعه نمائید:
تولید Robots.txt و خلاقیت در به کار گیری از آن
فراگیری گوگل اینترنت مستر تولز – بخش چهارم – robots.txt و ایرادات و Error ها
ربات های تگ متا
این ربات ها هم قابلیت و امکان این را دارا هستند تا موتورهای کاوش را از تلاوت و ایندکس کردن صفحه ها معذور نمایند! این ربات ها در بخش header ورقه قرار میگیرند. ولی این ربات ها دارنده امکان های دیگری نیز می باشند. مثلا میتوانید دسته لینک و پیوند های کاغذ (follow و یا این که nofollow بودن) را برای موتورهای کاوش گزینش نمائید. در پایین مثال ای از یک ربات متا تگ را در بخش هدر مشاهده میکنید که محتوای کاغذ را به موقعیت noindex در آورده میباشد:
نقشه وبسایت ( XML sitemaps )
زمانی که شما یک مقاله، کاغذ و یا این که حتی یک برچسب در سایتتان ساخت میکنید، یک URL نو در تارنما شما ساخت می گردد. همه URLهای جان دار در سایتتان در نقشه تثبیت میشوند و موتورهای کاوش از روش این نقشه به راحتی میتوانند بخشها و صفحه های متفاوت تارنما را پیدا نمایند و بشناسند. در شرایطیکه شما با ایراد تثبیت نشدن مطالب وبسایت در گوگل مواجه میباشید، ممکن می باشد به جهت نداشتن نقشه ی تارنما باشد! اطمینان نتایج نمایید که یک نقشه دارید که با Google Search Console و Bing Webmaster Tools هماهنگ شدهاست! این تضمین می نماید که گوگل و بینگ میتوانند صفحه ها وبسایت شمارا ببینند و ایندکس نمایند. آپدیت شدن نقشه ها بسیار با سرعت چهره میگیرند و شما میتوانید از بابت کاربرد و سعی آنها مطمئن باشید و سوای گرفتاری به آنها اطمینان نمائید.
JavaScript
در سال 2011 گوگل خاطرنشان کرد که میتواند جاوا اسکریپت را ایندکس نماید و همینطور با بقیه المان های پویا مشکلی ندارد. البته همچنان گوگل با تمام جاوا اسکریپت هماهنگ وجود ندارد و گهگاه مشکلاتی برای ایندکس شدن صفحه های و محتوای تارنما به وجود میآورد! برای آن که متوجه گردید آیا گوگل میتواند محتوای جان دار در قالب JavaScript را بخواند یا این که نه، میتوانید از ابزاری به اسم Fetch and Render به کارگیری نمائید.
من به عنوان هر که میخواهم غذا را بخورم، یک نهاد جان دار و یک عامل تاثیرگذار هستم! هر شخص دیگری که از این غذا بخورد، یک ادله تاثیرگذار می باشد. هرمورد از مواد اولیه که در این غذا به کار گیری می شوند، یک نهاد و یک عامل تاثیرگذارند! در حال حاضر باید ببینیم که در یک جستجو چه چیزهایی تاثیرگذار میباشند و چه گونه برروی حاصل جستجو تاثیر می گذارند.
الگوریتم ها چگونه از ارگانهای موجود استفاده مینمایند؟
مواردی که برروی حاصل یک جستجو تاثیر میگذارند، برای گوگل معلوم میباشند. همه این موردها بازبینی میگردند و در نهایت با توجه به آن ها است که یک مرتبه بندی صورت می گیرد. خزنده های گوگل تمام این موارد را در سراسر دنیای وب بررسی میکنند. تمام ملاک ها آیتم باز بینی قرار میگیرند و اطلاعات به وجود میایند، این اطلاعات پردازش میشوند و در نهایت با تکمیل شدن چرخه، سکو بندی صورت می گیرد.
نهادها خودشان دارای الگوریتم های خاص خودشان هستند. همچنین آنها تاثیرات و یاری های زیادی برای الگوریتم های جستجو هم دارند. از طرفی دیگر نقش آنها روز آپدیت در حال توسعه و گسترش و پیشرفت هست و همین موردها است که سبب می شود به آنها توجه ویژه ای داشته باشیم.
ما دراین نوشتهعلمی درباره این که الگوریتم های موتورهای جستجو به چه شکل فعالیت میکنند حرف کردیم تا بتوانیم وضعیت بهتری در سئو و رتبه بندی موتورهای جستجو کسب کنیم. در پایان لازم می باشد نکته ای را به شما بگوییم! همگی این الگوریتم ها و کارهای آن ها و اطلاعاتی که جمع آوری مینمایند، درباره مواردی هستند که باعث به کسب رضایت کاربر میشوند. در واقع اطلاعاتی که بهاین الگوریتم ها داده می شود، اطلاعاتیست که مربوط به ترازو رضایت کاربرها و یا دست اندرکاران تاثیرگذار بر کسب رضایت آن هاست. در شرایطی که تلاش نمائید که خواسته و نیاز کاربر را برطرف فرمائید و رضایت آنان را به دست آورید، میتوانید مطمئن باشید که این الگوریتم ها و موتورهای جستجو با شما کریم و مهربان خواهند بود!
این نوشتهیعلمی از تارنما سازان با عنوان ” الگوریتم های موتورهای جستجو چگونه فعالیت میکنند ” تمام شد و ما امید واریم که توانسته باشیم رضایت شما دوستان را به دست آورده باشیم. در حالتیکه که توصیه و یا سوالی درباره این نوشتهعلمی و گزینه آن دارید، میتوانید در قالب یک نظر در زیر همین پست آن را مطرح کنید تا ما در اسرع وقت به آن رسیدگی کنیم.
- ۹۸/۰۷/۱۵